Home »

 
 

Bestuur

 
 

Bestuur stichting Openbaar Onderwijs Alblasserdam.

Dagelijks bestuur

Voorzitter:

johan%20kruijk

Johan de Kruijk Ik ben meer dan 25 jaar directeur en interim directeur op diverse basisscholen  geweest. Daarna ben ik gaan werken bij het Centrum voor Educatieve Dienstverlening te Rotterdam als clustercoördinator, accountmanager, innovatie en organisatie adviseur basisonderwijs met als specialisatie: bestuursadvisering, management en organisatie en kwaliteitsmanagement.

Penningmeester:

drs. Aat van Genderen

Aat%20van%20Genderen

Goed (basis) onderwijs is enorm belangrijk! De betrokkenheid van mensen in en om onderwijsorganisaties is altijd erg groot. Ik draag graag mijn steentje bij met mijn ervaring op het gebied van (financiële) bedrijfsvoering. Ik ben werkzaam als zelfstandig interim-manager en consultant voor organisaties in de publieke sector, waaronder onderwijsinstellingen. Ik ben ook  lid van de Raad van Toezicht van WASKO en bestuurslid/programmamaker bij Klokradio. Ik ben zelf oud-leerling van de Julianaschool (thans vestiging Maasplein van het Nokkenwiel), mijn kinderen zijn inmiddels allebei oud-leerlingen van het Nokkenwiel.

Secretaris:

 

Algemeen bestuur:

Alexander Termeulen

Alexander%20Termeulen

Ik ben advocaat te Rotterdam met ervaring op arbeids- / ambtenarenrecht en ondernemingsrecht. Tevens ben ik plaatsvervangend lid/secretaris van de Ombudscommissie Hoeksche Waard. Mijn dochter is leerling van het Nokkenwiel. Mijn doel is het Openbaar Onderwijs Alblasserdam sterk(er) te maken door het bieden van kwalitatief hoogwaardig onderwijs in een veilige plezierige omgeving.

 

Christel de Graaf-Bragt

Christel%20de%20Graaf-Bragt

Ik ben al meer dan 36 jaar werkzaam in het openbaar voortgezet onderwijs. Eerst als docente Duits en Engels, later als coördinator onderbouw op het Willem de Zwijger College. Momenteel  ben ik locatiemanager van de vestiging Hardinxveld-Giessendam van het Willem de Zwijger College.

 

Heeft u vragen of opmerkingen aan het bestuur, dan kunt u een mail sturen aan:

a.van.genderen@soba-scholen.nl of info-palet@soba-scholen.nl

Er zal dan zo snel mogelijk met u contact worden opgenomen.