Home »

 
 

Groep 1/2 c

 
 

Hallo,

kleuters 001

Wij zijn groep 0/1c en wij zijn de jongste groep van Het Palet. Wij zitten helemaal boven in het gebouw en hebben daar het mooiste uitzicht! In onze klas zitten 21 kinderen en daar komen er de komende maanden nog een aantal bij. Onze juffen zijn juf Annet op maandag en dinsdag en juf Wendy is er op woensdag, donderdag en vrijdag. Juf Jolanda is soms ook bij ons, om ons met allerlei dingen te helpen.

Het is bij ons erg leuk. We hebben een heleboel speelgoed. Daar spelen we natuurlijk heel graag mee. Onze juffen zeggen dat we daar heel veel van leren, maar omdat het zo leuk is merken we dat zelf vaak niet eens.

We werken ook in onze groep met Piramide. Er komt steeds een ander thema in de klas waar we dan over werken, spelen en leren. We doen dan bijvoorbeeld allerlei leuke knutselwerkjes over het thema “lente”, leren daar ook liedjes en versjes van, praten er over en leren heel veel lentewoorden. We oefenen ook al hele moeilijke dingen hoor, zoals woordjes hakken en plakken, rijmen, letters herkennen, tellen, cijfers en nog veel meer….

Op dinsdag en donderdag gaan wij meestal gymmen. Er staan dan allerlei leuke activiteiten in het speellokaal, zodat wij onze motoriek ook goed oefenen. Hierdoor sluiten de gymlessen mooi aan bij de gymlessen in groep 3 later. We kunnen eigenlijk nog veel meer vertellen, maar misschien is het wel leuker als u het zelf eens komt bekijken!

Dus: tot ziens in groep 0/1c!

kleuters 002