Home »

 
 

Team

 
 

Groep 1/2 a
Mijn naam is Gaby Smit.
Ik ben al 10 jaar werkzaam in de kleutergroep op Het Palet. Dit jaar werk ik voor het eerst met Wendy Verhart. We kijken erg uit naar onze samenwerking en gaan er een leuk en leerzaam jaar van maken.

Mijn naam is Wendy Verhart.
Het is voor mij het vierde jaar dat ik werkzaam bent op Het Palet. Dit jaar werk ik in groep ½ a naast Gaby Smit, maar ben ik ook te vinden in groep 3 a naast Gerda Kazen. Het is erg leuk om te zien welke groei de kinderen doormaken van groep 1 t/m groep 3.

Groep 1/2 b
Mijn naam is Suzan Peters.
Dit jaar wordt mijn tweede jaar dat ik bij de kleuters werk. Ik werk vijf dagen in groep ½ B. Dit doe ik met heel veel enthousiasme en plezier. Samen met de kinderen gaan we er een leuk jaar van maken.

Groep 1/2 c
Mijn naam is Brenda Croes.
Ik werk al vele jaren op Het Palet en ik geef les aan groep ½C. Dit doe ik met veel enthousiasme. Ik werk op maandag, dinsdag en vrijdag in groep ½ c samen te Marianne Wols.

Mijn naam is Marianne Wols.
Ik werk al verschillende jaren met veel plezier op Het Palet. Ook dit jaar werk ik weer samen met Brenda Croes in groep ½C. Op vrijdag werk ik in groep 3b naast Babette Nuhn. Samen met de kinderen gaan we er weer een leuk en gezellig jaar van maken.

Groep 3 A
Mijn naam is Gerda Kazen.
Ik ben de juf van groep 3a. Ik woon in Papendrecht en ben moeder van 3 jongens. Ik ben 45 jaar en werk nu ongeveer 10 jaar op Brede School Het Palet. En wat vind ik het een leuke school! Ik werk hier echt met heel veel plezier. We hebben een erg leuk team en leuke kinderen op school. De school blijft ook maar groeien! Ik ben op Het Palet begonnen in groep 7 en heb de eerste jaren in de bovenbouw gewerkt. Daarna ben ik in groep 4 gaan werken naar juf Liesbeth en 1 dag in groep 3 naast juf Wil en later juf Babette.

Vorig jaar heb ik de combinatieklas ¾ gedaan. Dit was ook erg leuk om te doen. Dit jaar zijn er zoveel groep 3 kinderen dat we een 3a en een 3b hebben gemaakt. Ik vind het erg leuk om met groep 3 te werken, want het is een enorm belangrijk jaar waarin de basis wordt gelegd. Hard werken om te leren lezen en schrijven. En niet te vergeten, de basis voor het rekenen!
Ik geniet van de blije koppies van de kinderen en vind het een uitdaging om ze op hun eigen niveau een stap verder te krijgen in hun ontwikkeling!

Groep 3 B
Mijn naam is Babette Nuhn.
Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 dochters, Tara en Noor in Dordrecht. Ik ben begonnen als leerkracht op ´t Nokkenwiel. Daar heb ik met veel plezier mogen lesgeven aan de groepen 3 t/m 6. Een aantal jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar Het Palet. Een fijne school waar ik mocht starten bij de kleuters. Dit schooljaar is alweer het 4e jaar dat ik vier dagen in de klas sta voor groep 3. Daar leer ik samen met juf Marianne de kinderen lezen en gaan we er met zijn allen een gezellig jaar van maken!

Groep 4
Mijn naam is Liesbeth Berkhof.
Samen met mijn collega sta ik met veel enthousiasme voor groep 4 van brede school Het Palet. Ik ben getrouwd, heb 2 grote dochters en woon in Alblasserdam. Inmiddels werk ik 16 jaar in het onderwijs en nog steeds ga ik met plezier 3 dagen van de week naar deze leuke school. Door de sfeer van de school en het fijne team voel ik mij hier echt thuis. Mijn eerste schooljaren stond ik voor groep 5 en 6 maar groep 4 geeft mij zeker net zo veel uitdaging en voldoening. Elk jaar hoort een ‘feestje’ te zijn voor leerkracht en kinderen!

Mijn naam is Meester Marlon.
Eén van de drie meesters op Het Palet. Ik werk dit jaar in groep 4 en groep 5. Op dit moment ben ik 29 jaar en ik woon in Rotterdam in de buurt van het stadion van Feyenoord. Daar woon ik samen met mijn vrouw. Ik ben een sportieve meester: ik zit veel op de racefiets en daarnaast ben ik ook veel aan het hardlopen.

Groep 5
Mijn naam is meester Recep.
Ik geef de hele week les in groep 5. Ik werk sinds 2002 met veel plezier op Het Palet. Daarvoor heb ik vijf jaar in Schiedam gewerkt. We gaan er weer een heel fijn en leerzaam jaar van maken. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd even naar me toe komen en indien nodig een afspraak maken.

Groep 6
Mijn naam is Yvonne de Groot.
Ik geef al vele jaren, met veel plezier, les aan groep 6. Groep 6 is een leuk leerjaar waarin de kinderen o.a. leren omgaan met huiswerk. Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik woon samen en heb een zoon van 12 jaar.

Groep 7
Mijn naam is Esmée Houtbraken.
Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Alblasserdam. Ik werk 4 dagen in groep 7 en 1 dag in groep 6. In mijn vrije tijd ga ik lekker naar het bos met mijn hond Chiko. Ik kijk uit naar een leuk jaar in groep 6 en 7.

Groep 8
Mijn naam is Karin de Paauw.
Ik werk samen met Sabina. Ik geef op maandag en donderdag les in groep 8. En op woensdag in groep 7.

Mijn naam is Sabina Schoenmaker.
Ik werk samen met Karin. Ik geef op dinsdag, woensdag en vrijdag les in groep 8. Op maandag en donderdag heb ik administratieve taken. Wij hebben veel leuke dingen voor de boeg, zoals de musical en de werkweek. In het eerste deel van het jaar zijn we vooral heel hard aan het werk, met natuurlijk af en toe tijd voor de nodige ontspanning.

Directie
Mijn naam is Vera Doejaaren.
In augustus 2007 ben ik directeur van Het Palet geworden en hier heb ik nog geen dag spijt van gehad. Het is fijn om met een enthousiast team te werken dat oog heeft voor kinderen en de verschillen tussen kinderen weet te waarderen. Het gebouw waar wij in mogen werken staat er sinds 2011 aan de. Het is een kleurrijk gebouw met veel licht. Het is voorzien van een goed speellokaal met de nieuwste gymmaterialen. De leerlingen kunnen door een draadloos netwerk overal met laptops aan het werk. Er wordt gewerkt met moderne leermiddelen en methodes.

De school is de laatste jaren flink gegroeid en telt nu 10 groepen. Het Palet kenmerkt zich door de goede zorg die wij geven. Er is geïnvesteerd in voldoende onderwijsassistenten voor ondersteuning in de groepen. Als team vinden wij het van groot belang om samen met leerkrachten en ouders te zorgen dat leerlingen in een prettige leeromgeving volledig tot hun recht komen.  Ik ben trots op het team dat daar met veel verve dagelijks invulling aan geeft. Naast het werken met mijn directe collega’s is het ook een goede zaak dat we samen met de stichting WASKO-kinderopvang aan een brede school inhoud kunnen geven. Als laatste wil ik benadrukken dat niet alleen voor de leerlingen maar ook voor ouders en verzorgers onze deur altijd open staat.

Intern begeleider
Mijn naam is Daniëlle van Weert.
Ik ben al vele jaren verbonden aan Het Palet als Intern Begeleider. Ik coördineer de leerlingenzorg en ondersteun leerlingen, leerkrachten en ouders wanneer blijkt dat kinderen een specifieke onderwijsbehoefte hebben. Daar waar nodig passen we dan het programma aan. Een klein probleem is makkelijker te verhelpen dan een groot probleem. Daarom is het fijn dat we korte lijnen hebben op Het Palet. Ik onderhoud ook de contacten met externe deskundigen zodat ik direct specifieke hulp kan inroepen

Mijn naam is Annet Godeke.
Ik werk sinds 2001 op Het Palet.  Ik ben getrouwd, heb 4 kinderen van 19, 17, 15 en 9 jaar, een hond en een kat. Ik woon in Papendrecht. Op dit moment werk ik 3 dagen op het Palet als Intern Begeleider van de groepen 1, 2 en 3. Ik ondersteun leerkrachten, ouders en leerlingen als er zorgen zijn over de ontwikkeling van een leerling of als er andere problemen zijn. Ook onderhoud ik de contacten met externen, zoals de schoolarts, de logopediste, schoolmaatschappelijk werker en de orthopedagoog, zodat er, wanneer nodig, specifieke hulp ingeschakeld kan worden. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Naast mijn taak als IB-er ben ik ook coördinator van de ouderkamer. In de ouderkamer worden bijeenkomsten georganiseerd voor en door ouders. Regelmatig worden er deskundigen uitgenodigd die iets vertellen over bijvoorbeeld de taalontwikkeling, opvoeden of gezonde voeding.

Administratief medewerkster
Mijn naam is Leonora van Steenis.
Sinds 1 juli 2015 ben ik werkzaam bij Stichting Openbaar Basisonderwijs Alblasserdam (SOBA) als administratief medewerkster. Mijn werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van het bestuur van SOBA en de directeuren van Het Palet en ’t Nokkenwiel.

Conciërge
Mijn naam is Meester Willem.
Ik ben conciërge op Het Palet. Daarvoor heb ik bijna 10 jaar in de ouderenzorg gewerkt. Ik zorg ervoor dat de ouders ’s ochtends een lekker kopje koffie of thee met elkaar kunnen drinken. Ik recycle van alles. Van papier tot oud-ijzer.  Ik geniet met volle teugen van alle kinderen. Het zijn stuk voor stuk schatten waar ik graag voor naar school ga. Ik ben gelukkig getrouwd en hoop nog lang van de kinderen te mogen genieten.

Vakleerkracht bewegingsonderwijs
Mijn naam is Branko Trousset.
Ik ben sinds 2002 werkzaam als vakleerkracht bewegingsonderwijs voor st. openbaar onderwijs Alblasserdam en als zo danig dus ook verbonden aan Het Palet.

Onderwijsassistentes
Mijn naam is Astrid Akkersdijk.
Ik ben sinds oktober 2014 werkzaam als onderwijsassistente bij Het Palet. Op maandag-, dinsdag- en woensdagmorgen was ik de afgelopen twee jaar te vinden in en rond de klas van juf Gaby. Dit schooljaar ben ik in de klas van juf Babette.

Mijn naam is Hakima Rotbi.
Ik ben al 14 jaar werkzaam op het palet. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het helpen van groepjes kinderen die net iets meer hulp en aandacht nodig hebben. Dit doe ik met heel veel plezier! Sinds 2 jaar begeleid ik ook een meisje met het Down Syndroom. Dit is een hele uitdaging en super leuk om te doen.

Mijn naam is Judith Burghout.
Ik ben 38 jaar. Ik ben getrouwd met Dick.
Wij hebben 3 kinderen: Anna van 13, Cas van 8 en Jens van 5. Mijn hobby’s zijn: hardlopen en lezen. Ik ben elke dag op het Palet te vinden als onderwijsassistente bij de kleuters, waar ik met kleine groepjes werk. Ik doe dit met onwijs veel plezier!