Home »

 
 

Team

 
 

Groep 1/2 a
Mijn naam is Gaby Smit.
Ik ben al sinds 2007 werkzaam op brede school Het Palet. Ik sta voor groep ½ a en doe dat met veel plezier! Na jaren full-time te hebben gewerkt, ga ik vanaf maart 3 dagen werken. Ik kijk al uit naar de samenwerking met Suzan.

Mijn naam is Suzan Peters.
Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend in de binnenstad van Dordrecht. Voorafgaand aan de PABO heb ik de opleiding tot onderwijsassistent gevolgd. Tijdens mijn opleiding ben ik samen met een medestudent twee keer naar Ghana gereisd. Daar hebben wij onderwijs ontwikkeld voor een school van ongeveer 200 leerlingen van alle leeftijden. Verder hebben wij samen met de lokale bevolking een school gebouwd. Na mijn MBO-opleiding en vrijwilligerswerk wilde ik verder studeren. Na vier jaar met plezier gestudeerd te hebben aan de PABO, heb ik mijn diploma behaald. Ik ben gespecialiseerd in de vakken geschiedenis, muziek en bewegingsonderwijs. Afgelopen schooljaar heb ik fulltime gewerkt op een school in Papendrecht. Drie dagen in groep 7 en twee dagen in groep 3. Dit jaar ziet u mij in groep 1/2A, 6 en 7 tot de herfstvakantie. Na de herfstvakantie zal ik alleen in groep 1/2A werken en vanaf maart samen met Gaby het schooljaar afmaken.


Groep 1/2 b
Mijn naam is Brenda Croes.
Ik werk 3 dagen in  groep ½ b en doe dit samen met Marianne.
Ik werk al jaren op Het Palet en doe dat met veel plezier!

Mijn naam is Marianne Wols.
Ik werk 2 dagen in groep 1b/2b, samen met Brenda. Ook werk ik nog 1 dag in groep 3. Ik werk met veel plezier op Het Palet.


Groep 1/2 c

Mijn naam is Wendy Verhart.
In 2011 leerde ik Het Palet kennen. Ik zat toen in mijn tweede jaar van de PABO opleiding. Ik kwam hier terecht in een warm bad. Vanaf dat moment wist ik dat ik hier heel graag wilde blijven. Na mijn eindstage kreeg ik hier dan ook de kans toe. Ik ben toen begonnen in groep 3 en sta nu voor mijn tweede jaar in groep 1C. Hier heb ik het erg naar mijn zin! Het is mooi om te zien welke ontwikkelingen de kinderen in hun eerste schooljaar doormaken.

Mijn naam is Annet Godeke.
Ik werk sinds 2001 op Het Palet.  Ik ben getrouwd, heb zelf 4 kinderen, een hond en een kat. Ik woon in Papendrecht. Op dit moment werk ik 3 dagen op het Palet: Op maandag en dinsdag ben ik de juf van groep 1c. Verder werk ik 1 dag in de week als Intern Begeleider.

Het leuke aan lesgeven vind ik de uitdaging om uit elk kind te halen wat er in zit, ieder kind een kans te geven zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen manier en tempo. Dit is natuurlijk niet altijd makkelijk, maar samen met de collega’s lukt het toch bijna altijd weer om een kind een goede schooltijd te bezorgen.

Dit schooljaar zit ik zelf ook weer in de schoolbanken. Ik volg de 2-jarige opleiding Master SEN (Special Educational Needs) aan de Hogeschool Utrecht en word opgeleid tot gedragsspecialist. Aan het eind van dit schooljaar hoop ik deze opleiding af te kunnen ronden met een diploma.


Groep 3
Mijn naam is Babette Nuhn.
Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 dochters, Tara en Noor in Dordrecht. Ik ben begonnen als leerkracht op ´t Nokkenwiel. Daar heb ik met veel plezier mogen lesgeven aan de groepen 3 t/m 6. Drie jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar Het Palet. Een fijne school waar ik mocht starten bij de kleuters. Dit schooljaar sta ik vier dagen voor groep 3. Daar leer ik samen met juf Marianne, juf Jolanda en de kinderen lezen en gaan we er met zijn allen een gezellig jaar van maken!


Groep 3 / 4

Mijn naam is Gerda Kazen.
Ik ben dit schooljaar de juf van de combinatieklas 3 /4.  Ik werk op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.  Op deze dagen geef ik les aan een kleine groep 3 leerlingen en een kleine groep 4 leerlingen. Op de vrijdagen gaan de kinderen naar de reguliere groep 3 (bij juf Marianne) en de reguliere groep 4 (bij juf Liesbeth). Ik heb al eerder in de groepen 3 en 4 gewerkt dus dit maakt het nu extra leuk om de groepen nu samen in één lokaal te hebben. Het is een nieuwe uitdaging om alle kinderen alle vakken te geven die op het programma staan. En is moet zeggen dat ik, doordat het zo’n kleine groep is, alle kinderen veel persoonlijke aandacht kan geven. Ik leer de kinderen goed kennen en heb goed inzicht in de doorgaande lijnen tussen beide jaren. Ik werk sinds 2007 op Brede School Het Palet. Ik woon in Papendrecht en ben moeder van 3 zonen. Ik heb het enorm naar mijn zin op deze school. Ik werk met veel plezier met alle kinderen en met mijn collega’s en hoop dit nog vele jaren te kunnen doen!


Groep 4
Mijn naam is Liesbeth Berkhof.
Samen met mijn collega Esmee Houtbraken  sta ik met veel enthousiasme voor groep 4 van brede school Het Palet. Ik ben getrouwd, heb 2 grote dochters en woon in Alblasserdam. Inmiddels werk ik 15  jaar in het onderwijs en nog steeds ga ik met plezier 3 dagen van de week naar deze leuke school. Door de sfeer van de school en het fijne team voel ik mij hier echt thuis. Mijn eerste schooljaren stond ik voor groep 5 en 6 maar groep 4 geeft mij zeker net zo veel uitdaging en voldoening. Elk jaar hoort een ‘feestje’ te zijn voor leerkracht en kinderen!

Mijn naam is Esmée Houtbraken, 23 jaar oud, en ik woon in Alblasserdam. Ik ben de nieuwe juf op dinsdag en woensdag van groep 4 op het Palet. Op vrijdag ben ik werkzaam op ‘t Nokkenwiel in groep 1/2. Op maandag en donderdag verricht ik eventueel invalwerk of ga ik lekker naar het bos met mijn hond Chiko. Ik kijk uit naar een leuk jaar samen met mijn nieuwe collega’s en kinderen van groep 1/2 en 4.


Groep 5
Mijn naam is meester Recep.
Ik geef les aan groep 5. Ik werk heel de week in deze groep. Ik werk sinds 2002 met veel plezier op Het Palet. Daarvoor heb ik vijf jaar in Schiedam gewerkt. We gaan er weer een heel fijn en leerzaam jaar van maken. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd even naar me toe komen en indien nodig een afspraak maken.


Groep 6

Mijn naam is Yvonne de Groot.
Ik geef al vele jaren, met veel plezier, les aan groep 6. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik woon samen en heb een zoon van 11 jaar.


Groep 7
Mijn naam is Meester Marlon.
Eén van de drie meesters op Het Palet. Groep 7 is ook dit jaar mijn groep.  Op dit moment ben ik 28 jaar en ik woon in Rotterdam in de buurt van het stadion van Feyenoord. Daar woon ik samen met mijn vriendin. Het kost me elke dag 20 minuten om met de auto van huis naar de school te rijden. Ik ben een sportieve meester: ik zit veel op de racefiets en daarnaast ben ik ook veel aan het hardlopen met als doel de marathon van Rotterdam aankomend voorjaar! Kom gerust eens kijken in onze klas!


Groep 8
Mijn naam is Karin de Paauw.
Ik werk samen met Sabina in groep 8. We hebben veel leuke dingen voor de boeg, zoals de musical en de werkweek. In het eerste deel van het jaar zijn we vooral heel hard aan het werk, met natuurlijk af en toe tijd voor de nodige ontspanning.

Mijn naam is Sabina Schoenmaker.
Ik ben 28 jaar oud, getrouwd en woon in Hendrik Ido Ambacht. Op het palet geef ik 2 dagen les in groep 8 en één dag in groep 7 en één dag in groep 6. Daarnaast verzorg ik de website en administratieve taken.


Directie

Mijn naam is Vera Doejaaren.
Ik ben sinds 2007 als directeur werkzaam op Het Palet. Ik viel met mijn neus in de boter bij de nieuwbouw waar we sinds enige jaren met volle teugen van kunnen genieten. Al vele ouders hebben mogen ervaren hoe goed we er nu bij zitten. Inmiddels is het leerlingaantal gegroeid. Samen met het bestuur is gezocht naar mogelijkheden binnen het gebouw om voldoende lokaliteit te creëren om zodoende extra groepen te formeren. Wij hebben nu naast een extra kleutergroep ook een groep 3/4.

Als team vinden wij het van groot belang om samen met leerkrachten en ouders te zorgen dat leerlingen in een prettige leeromgeving volledig tot hun recht komen. Ik ben trots op het team dat daar met veel verve dagelijks invulling aan geeft. Naast het werken met mijn directe collega’s vind ik het ook een goede zaak dat we samen met de stichting WASKO kinderopvang aan een brede school inhoud kunnen geven. Als laatste wil ik benadrukken dat niet alleen voor de leerlingen maar ook voor ouders en verzorgers onze en met name mijn deur altijd open staat.

 

Intern begeleider
Mijn naam is Daniëlle van Weert.
Ik ben al vele jaren verbonden aan Het Palet als Intern Begeleider. Ik coördineer de leerlingenzorg en ondersteun leerlingen, leerkrachten en ouders wanneer blijkt dat kinderen een specifieke onderwijsbehoefte hebben. Daar waar nodig passen we dan het programma aan. Een klein probleem is makkelijker te verhelpen dan een groot probleem. Daarom is het fijn dat we korte lijnen hebben op Het Palet. Ik onderhoud ook de contacten met externe deskundigen zodat ik direct specifieke hulp kan inroepen.


Administratief medewerkster
Mijn naam is Leonora van Steenis.
Sinds ruim een jaar ben ik werkzaam bij Stichting Openbaar Basisonderwijs Alblasserdam (SOBA) als administratief medewerkster. Mijn taak bestaat uit het administratief bijstaan van de directeuren van Het Palet en ’t Nokkenwiel, en het bestuur van de stichting SOBA.


Conciërge

Mijn naam is Meester Willem.
Ik ben als conciërge sinds enige tijd verbonden aan Het Palet. Daarvoor zat ik bijna 10 jaar in de ouderenzorg. Naast conciërge zorg ik dat de ouders ’s ochtends een lekker kopje koffie of thee met elkaar kunnen drinken maar ook haal ik elke maand met een aantal ouders het oud papier voor school op, recycle ik alles wat kan en sta ik klaar voor de kinderen. Want naast mijn taken voor de kinderen geniet ik met volle teugen van de kinderen. Het zijn stuk voor stuk schatten waar ik graag voor naar school ga. Ze staan me na aan het hart. Ik ben dit jaar 28 jaar gelukkig getrouwd en hoop nog lang van de kinderen te mogen genieten.


Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Mijn naam is Branko Trousset.
Ik ben sinds 2002 werkzaam als vakleerkracht bewegingsonderwijs voor st. openbaar onderwijs Alblasserdam en als zo danig dus ook verbonden aan Het Palet.


Onderwijsassistentes
Mijn naam is Astrid Akkersdijk.
Ik ben sinds oktober 2014 werkzaam als onderwijsassistente bij Het Palet. Op maandag-, dinsdag- en woensdagmorgen was ik de afgelopen twee jaar te vinden in en rond de klas van juf Gaby. Dit schooljaar ben ik in de klas van juf Babette.

Mijn naam is Jolanda Vilters.
Ik begeleid al vele jaren kinderen uit de onderbouw van Het Palet. Ik werk op maandag t/m donderdag. Ik ben getrouwd en heb twee zonen.

Mijn naam is Hakima Rotbi.
Ik ben al 13 jaar werkzaam op het palet. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het helpen van groepjes kinderen die net iets meer hulp en aandacht nodig hebben. Dit doe ik met heel veel plezier! Sinds 1 jaar begeleid ik ook een meisje met Down Syndroom.