Home » Archief » Kinderboerderij oktoberfeest

 
 

Kinderboerderij oktoberfeest

 
 

Vorig jaar hebben de kinderen van Het Palet een Collorrun gelopen.
Dit werd gedaan in de week van het openbaar onderwijs. Het thema was kleur. De kinderen hebben in gekleurde shirts rondjes rond de Van Eesterensingel gelopen om geld op te halen voor de kinderboerderij.
Het sponsorgeld is vorig schooljaar overhandigd en nu zijn er nieuwe hokken voor gekocht.
Tijdens het oktoberfeest van de kinderboerderij werden de nieuwe hokken geopend.

Album weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergevenAlbum weergeven