Home »

 
 

Ouderraad

 
 

De ouderraad van Het Palet
Het voornaamste doel van de ouderraad is om samen met het team leuke (buitenschoolse) activiteiten te organiseren voor de kinderen van OBS Het Palet. De ouderraad fungeert ook als schakel tussen school en alle ouders en bestaat uit een groep ouders die actief is bij veel activiteiten van school.

De organisatie van een activiteit wordt door een aantal commissies gedaan. Deze commissies bestaan uit twee of drie teamleden en minstens twee ouderraadsleden. Daarnaast kunnen deze commissies niet zonder de steun van “hulpouders”. Juist dankzij deze hulp lukt het ons steeds weer om voor de kinderen geslaagde evenementen te organiseren. Denk hierbij aan de Kinderboekenweek, Sinterklaas, Kerstmis, Pasen en de projectweken.

Om alle activiteiten te bekostigen vraagt de ouderraad een vrijwillige ouderbijdrage per kind. We kunnen hiermee activiteiten organiseren die anders niet mogelijk zouden zijn. En het zijn ook de “extra’s” die uw kind een fijne schooltijd bezorgen!

De leden van de ouderraad stellen zich hieronder even aan u voor:

Karin Snel – trotse moeder van Jonathan en Isis. Getrouwd met Peter en parttime administratief medewerkster. In mijn vrije tijd lees ik graag, kijk ik een film of ga ik gezellig uit eten met vrienden! Daarnaast vind ik het leuk om betrokken te zijn bij de activiteiten van onze kinderen, daarom ben ik sinds schooljaar 2014-2015 lid van de Ouderraad van Het Palet! Om zo, samen met andere enthousiaste ouders, alle kinderen een leuke schooltijd kunnen bezorgen!

Wieteke Ploegmakers – getrouwd met Huibert en gelukkige moeder van Freek en Kiki. Sinds april 2015 zit ik in de ouderraad, en als ik daar even niet mee bezig ben run ik mijn huisartspraktijk in Dordrecht. Ik wilde graag bij de ouderraad om meer betrokken te zijn bij de school van de kinderen. Het bevalt heel goed, we hebben een leuke en actieve groep en organiseren leuke dingen die de schooltijd van de kinderen leuker maakt. Spreek ons vooral aan met vragen of ideeën, daar zijn we voor!

Antoinette Smit – samen met mijn man Bert de trotse ouders van onze 2 prachtige zonen Brandon en Jayden. Naast mama zijn, werk ik met veel enthousiasme als teamleider bij de kinderopvangorganisatie Wasko.
Sinds april 2015 neem ik deel aan de ouderraad van het Palet. Ik ben gaan deelnemen aan de ouderraad zodat ik meer betrokken blijf bij de school van onze kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen in een prettige leeromgeving zich goed kunnen ontwikkelen tot een geheel eigen persoon. Maar ik vind het ook erg belangrijk dat de kinderen met veel plezier naar school gaan en later terug kunnen kijken op een leuke en leerzame schooltijd. En daar horen dan natuurlijk ook de activiteiten bij zoals Kerstfeest, Sinterklaasfeest, Koningsspelen en dergelijke, die het voor de kinderen extra leuk maken om naar school te gaan. Samen met het team en andere hulpouders verzorgen wij als ouderraad deze activiteiten.

Marjolein Dijkshoorn – sinds 2015 lid van de ouderraad van het Palet, de school van mijn twee zonen, Olivier en Laurens. Ik vind het leuk om via de ouderraad mee te kunnen helpen met het organiseren van activiteiten zoals het Sinterklaas-, Kerst- of Paasfeest. Dit zorgt er (mede) voor dat de kinderen een leuke schooltijd hebben. Zelf leer je via de ouderraad de school van binnenuit kennen en is het met elkaar organiseren van activiteiten ook gewoon gezellig.

Sascha ten Brink – trotse moeder van Aaliyah & Yailah, beide in de bovenbouw. Ik loop dus al een tijdje mee op deze school. Ik vind het leuk om op school te helpen en daarom vond ik het erg leuk dat ik gevraagd werd voor de ouderraad.

Gönül Akkus – samen met mijn man Atilla trotse ouders van Aylin en Sena. Ik werk parttime en sinds september 2016 lid van de ouderraad van het Palet. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de activiteiten van onze kinderen. Samen met het team en de hulpouders help ik graag mee om leuke activiteiten mogelijk te maken voor de kinderen onder schooltijd.

Manon Bouwer – samen met man Dennis gelukkige ouders van Frederique en Chris. Ik werk parttime als communicatiemedewerkster en maak sinds een paar jaar met veel plezier onderdeel uit van de ouderraad. Op school staat onderwijs natuurlijk voorop. Maar in mijn ogen spelen de sfeer op school en de activiteiten die georganiseerd worden ook een bepalende rol. Het spreekt me erg aan dat we als ouderraad, door mee te denken en te helpen, en leuke activiteiten (helpen te) organiseren, ons steentje aan dat laatste aspect kunnen bijdragen. Bovendien is het met deze dames altijd gezellig!

Sema Erdogan – moeder van twee prachtige dochters Ezgi van 6 en Ruya van 3. Ik werk bij een internationaal transportbedrijf en daar ben ik ook actief als OR lid. Ik vind het leuk om me bezig te houden met school activiteiten, het geeft me meer gevoel voor betrokkenheid en als de kinderen tevreden zijn is niemand gelukkiger dan ik.