Home »

 
 

Welkom op de site van Het Palet

 
 

De huidige website wordt binnenkort vernieuwd. Wij zullen op dit moment alleen het hoognodige actualiseren en u op de hoogte houden via parro en social media

Brede school Het Palet is een eigentijdse, sfeervolle openbare basisschool met een veilig, open klimaat en kwalitatief goed onderwijs.

Het kiezen van een basisschool is een weloverwogen keuze. De basisschooltijd  is tenslotte een belangrijk stuk van je leven. Voor u als ouder is het misschien ook een hele stap. Acht jaar lang vertrouwt u uw kind toe aan de zorg van de leerkrachten van onze basisschool.

Wij zijn van mening dat opvoeding zowel thuis als op school wordt gegeven. Vandaar dat wij er veel belang aan hechten om een goed contact met de ouders/verzorgers van de kinderen te hebben. Dit proberen we te bewerkstelligen door laagdrempelig te zijn naar ouders toe. Wij hopen dat ouders op deze manier betrokken raken bij de school en dat daardoor de ouders ook gemakkelijker met vragen of opmerkingen bij de leerkrachten komen.

Al jaren is er een prettige inhoudelijke samenwerking met Wasko kinderopvang, hierdoor kunnen de kinderen in een goed pedagogisch klimaat worden opgevangen op de voor- en naschoolse opvang. Op Het Palet wordt gewerkt met een continurooster, zodat tussen- schoolse opvang niet nodig is.

Op deze website vindt u meer informatie over onze school. Over waar wij voor staan, wie wij zijn en wat wij doen, maar ook praktische informatie als de jaarkalender en schoolgids.

U bent natuurlijk van harte welkom voor een bezoek aan onze school.

Door een kijkje te nemen in de groepen, een persoonlijk gesprek te hebben en het proeven van de sfeer kunt u een nog vollediger beeld van onze school te krijgen.

Vera Doejaaren

Kijkt u ook eens op onze Facebookpagina door op bovenstaande foto te klikken. Hier vindt u veel foto ’s en berichten die u kunt bekijken zonder een Facebook account te hebben en/of in te loggen op Facebook.

Sfeerimpressie Openbaar Onderwijs Alblasserdam